Meidän perheeseen kuuluu mieheni, meidän kolme lasta, yksi kultainennoutaja Sade, norrfolkinterrieri Sohvi sekä kissamme Tikru. Asumme Mustasaaressa maaseutumiljöössä missä koirilla ja lapsilla on mahtavat oltavat!

Jo pienestä pitäen - äidin mahassa - vietin aikaani koirakentillä, hakumetsissä sekä kotona koirien kanssa puuhastellen. Vanhempani kasvattivat koiria kennelnimellä Karlux & Jellon. Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni erityisesti koirat ja kultaisetnoutajat. Meillä on ollut eri rotuisia koiria, mutta kultaiset valloittivat minun sydämeni täysin! Pienestä pitäen olen haaveillut omasta kultaisesta, vihdoin ja viimein vuonna 2007 haaveeni toteutui kun Mimosa muutti meille. Siitä lähtien kiinnostus kultaisiin, muihin koiriin ja harrastuksiin ovat vain kasvaneet. Mimosan saatua pennut 2010, päätimme pitää yhden ihanan narttupennun, josta tuli sitten Lili. Lili saatuaan pennut 2015 josta meidän Sade syntyi, emme pystyneet luopumaan hänestä ja siitä kasvoi Huhtakullan vielä yhdellä kultaisella.

Koska eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntä niin 2018 tein harrastuksesta elämäntyöni ja ryhdyin yrittäjäksi ja avasin kotipihaamme eläinhoitolan, Lisää tietoa löydätte sivulla www.ellinelainhoitola.com

Vi pratar även svenska.

We also speak english.

Elina